O le a ese mea uma pe a i ai i le filemu

O le pisapisao o se galu faʻalogoina o le malosi, E mafai ona i ai se aafiaga leaga i le soifua maloloina o le tino ma le mafaufau o tagata, O mea e faʻafefe leo e mafai ona faʻaitiitia ai le ata o galu ma faʻamafanafana le siosiomaga.

Mo le sili atu i le 20 tausaga, ua tuuto atu la matou kamupani i le suʻesuʻeina ma le gaosiga o mea e faʻaogaina ai leo.
O a matou mea e fa'afefe leo e iai: fiberglass, ma'a fulufulu mamoe.O loʻo i ai se faʻatinoga lelei tele o le faʻaogaina o le leo, i le taimi lava e tasi ma le mafanafana lelei o le vevela, galuega puipuia o le afi.

O le tausisia o le talitonuga o le "Quality-oriented-ed, sincerity service", na manumalo le kamupani i le taliaina lautele mai soo se ituaiga o olaga.Ua toe iloiloina e Shandong Pulega mo Alamanuia ma Pisinisi e pei o le "Shandong konekarate-maua ma aitalafu-tausi pisinisi" "Shandong Top Ten Brands o Alamanuia".ation, galuega tau puipuiga afi.

I le 2000, na pasia le tusipasi o le ISO9001 faiga pulega lelei ma ISO14001 faiga pulega Siosiomaga;maua le tusipasi maualuga puipuiga afi a Korea(KFI);Fa'ailoga fa'ata'ita'iga a Europa mo le puipuiga o le afi ma le su'ega, ma le fa'ata'ita'iga o le su'ega.

I le lumanaʻi, o le a faʻaauau pea ona tuʻuina atu i matou i le R&D faʻafouina ma le atinaʻeina o mea e faʻalogoina leo.


Taimi meli: Ian-09-2023